طرح توجیهی تولید کنسرو ذرت شیرین




۲۲ام اردیبهشت ۱۳۹۷ موسیقی

هدف از ارائه طرح توجیهی تولید کنسرو ذرت شیرین معرفی آن به عنوان یک فرصت سرمایه گذاری است که در این مطلب به معرفی آن می پردازیم.

صنعت كنسرو سازي ، يكي از اكتشافات بسيار مهم بشر مي باشد كه بواسطه آن امكان نگهداري مواد غذائي براي بلند مدت فراهم گرديده است . در اصطلاح فني كنسرواسيون به مفهوم نگهداري غذا است كه از طرق مختلف مانند قوطي كردن ، خشك كردن ، انجماد ، نگهداري در شربت نمك و يا شكر و …. انجام مي گيرد . در كشور ما كلمه كنسرو صرف نظر از مفهوم عام آن ، بصورت مترادف با قوطي كردن Canning مورد استفاده قرار مي گيرد كه در آن ماده غذائي در شربت شكر يا نمك به مدت طولاني نگهداري مي گردد .

 فلسفه وجودي پيدايش كنسرواسيون در صنعت غذا ، حفظ و نگهداري آن براي فصول مختلف سال مي باشد . ذرت شيرين و ساير محصولا ت كشاورزي تنها در مقطع خاصي از سال توليد شده ولي تقاضاي بازار در كليه فصول و ايام سال براي آنها وجود دارد و لذا با كنسرو كردن محصول فوق ، امكان نگهداري و عرضه آنها در كليه ايام سال فراهم مي گردد.

 

معرفی محصول

ذرت با نام علمي Zea mays يكي از غلات گرمسيري و از خانواده گندميان (گرامينه) متعلق به گياهان تك لپه مي باشد. گياه ذرت ، تنها غله اي است كه در كشور مكزيك و گواتمالا تكامل يافته است. ذرت پرمحصول ترين غله دنيا به حساب مي آيد و از لحاظ مقدار توليد ، پس از گندم و برنج قرار مي گيرد .امروزه ذرت در تغذيه بسياري از مردمان دنيا نقش اساسي دارد.

با نام انگلیسی corn وامریکایی (maize) و اسم علمی zea mays از خانواده غلات (poaceae) و یکی از چهار غله عمده جهان است.

 

موارد مصرف و کاربرد

محصول مورد مطالعه ، در فهرست مواد غذائي منتج از محصولات كشاورزي قرار دارند . اين محصول بصورت مستقيم داراي مصارف غذائي براي انسان ها را دارند كه در ادامه جزئيات آن ارائه شده است .

مصرف اين ماده غذائي نيز متناسب با سليقه و ذائقه هاي مختلف صورت مي گيرد ولي مصارف عمده آنرا مي توان به صورت زير ارائه كرد .

مصرف در تهيه سالادها

مصرف بصورت مستقيم

مصرف در تهيه پيتزا

مصرف در اردوها

………

 

نام و کد آیسیک و شماره تعرفه گمرکی

طبق اطلاعات بدست آمده از سامانه وزارت صنعت، معدن و تجارت کد آیسیک محصولات طرح به شرح زیر است.



نام محصول

کد آیسیک

تعرفه گمرکی

واحد سنجش

کنسرو ذرت(پیش فرآوری شده : در آب نمک قرار گرفته، نیم پز شده یا پخته شده)

۱۵۱۳۵۱۲۳۹۸

۲۰۰۵۸۰۰۰

تن

 

استانداردها

طبق اطلاعات بدست امده از سامانه اطلاع رسانی سازمان ملی استاندارد و تحقسقات صنعتی ایران استاندارد های زیر آمده است.



شماره استانارد

موضوع

سال چاپ

۲۷۸۹

کنسرو ذرت–ویژگیها و روشهای آزمون

۱۳۸۶

 

جهت آشنایی بیشتر با روش تولید کنسرو ذرت شیرین به این مقاله مراجعه کنید.

جهت آشنایی بیشتر با طرح توجیهی تولید روغن ذرت به این مقاله مراجعه کنید.

 

شرکت بهبود صنعت آمادگی خود جهت تهیه طرح توجیهی تولید کنسرو ذرت شیرین را اعلام می دارد

هم اکنون سفارش طرح توجیهی تولید کنسرو ذرت شیرین دهید

استفاده از کلیه مطالب این سایت برای عموم آزاد می باشد ، فقط در راستای حفظ زحمات تیم تولید محتوی ما خواهشمندیم در صورت برداشت از این محتوی لینک ما را درج نمایید. باسپاس


مطالب پیشنهادی